Menu

Olivia Krom

3 januari 2024 - Orthomoleculair-, kPNI- en NEI-therapeut
Olivia Krom

Mijn naam is Olivia Krom en ik ben oprichter van Food2live, voedingsdeskundige, natuurgeneeskundige, orthomoleculair- en kPNI therapeut.

Laat ik mezelf kort introduceren. Ik heb een verleden als HRM-, media-, en marketing specialist. Bij Shell heb ik jaren als International Transfer Advisor mijn sporen in de HRM verdiend. Als Media Planner en Accountmanager bij media bedrijven zoals Vizeum, Kobalt en Rapp (onderdeel van DDB) zijn mijn vaardigheden verder ontwikkeld en heb ik mijn netwerk uitgebouwd.

Door mijn zwangerschap en de uiteindelijke geboorte van mijn zoon Tommy in 2009, heb ik het spreekwoordelijke “roer” definitief omgegooid. Dit heeft geresulteerd in het volgen en afronden van gerichte studies in de voedingsleer (orthomoleculair) en natuurgeneeswijze. In 2009 heb ik mijn kennis uitgebreid met de opleiding natuurgeneeskunde. Tevens heb ik mijn HBO- diploma voor voedingsdeskundige en medische basiskennis. Sinds 2014 ben ik ook orthomoleculair therapeut en sinds 2022 ook kPNI therapeut.

Naast mijn eigen praktijk heb ik 3 jaar gewerkt als product adviseur bij Solgar en ruim 6 jaar bij Vitals Voedingssupplementen B.V. en Stichting Orthokennis als product specialist voor consumenten en voor professionals in de complementaire geneeskunde en als spreker en docent. Sinds 2023 ben ik werkzaam bij Bonusan met Natura Foundation als kenniscentrum.

Wil je graag op consult komen of wil je mij boeken als docent, spreker of als coach voor je medewerker(s) binnen jouw organisatie?

Ik ben bereikbaar op:

Tel: 06 26 522 505 of mail naar: olivia@food2live.nl.

 

Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.