Menu

Olivia Krom

17 maart 2023 - Orthomoleculair therapeut
Olivia Krom

Mijn naam is Olivia Krom ik ben oprichter van Food2live, voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut.

Voeding is essentieel maar vooral ook iets persoonlijks in het leven van ons allemaal. In mijn blog beschrijf ik zaken aangaande en rondom voeding. Hier en daar geef ik ook tips&tricks. Ik kan me voorstellen dat het van belang is dat je weet wie en vooral waarom ik deze blog graag schrijf en mijn tips& tricks met veel liefde deel.

Laat ik mezelf even introduceren. Ik heb een verleden als HRM-, media-, en marketing specialist.  Shell  heb ik jaren als International Transfer Advisor mijn sporen in de HRM verdiend. Als Media Planner en Accountmanager bij media bedrijven zoals Vizeum, Kobalt en Rapp (onderdeel van DDB) zijn mijn vaardigheden verder ontwikkeld en heb ik mijn  netwerk uitgebouwd.

Door mijn prachtige zwangerschap en de uiteindelijke geboorte van mijn zoon Tommy in 2009 heb ik het spreekwoordelijke “roer” definitief omgegooid. Dit heeft geresulteerd in het volgen en afronden van gerichte studies in de voedingsleer (orthomoleculair) en natuurgeneeswijze. In 2009 heb ik mijn kennis uitgebreid met de opleiding natuurgeneeskunde. Tevens heb ik mijn HBO- diploma voor voedingsdeskundige en medische basiskennis. Sinds 2014 ben ik ook orthomoleculair therapeut.

Met al deze kennis ben ik gestart met wat ik mijn 2e `kindje` noem, de franchiseformule voor voedingscoaches Food2live. Inmiddels ben ik zo’n 6 jaar verder en mag ik mijn orthomoleculaire- en voeding deskundigheid delen met het team van voedingsexperts van Orthokennis een stichting met als doel het verzamelen, documenteren en verspreiden van kennis over orthomoleculaire voedingssupplementen ter bevordering van gezondheid en welzijn. Daarnaast ben ik alweer 3 jaar betrokken bij de redactie voeding & bewegen van het kwartaal magazine van SportCity en Fit4Free genaamd “Sport in the City“.

Voor het boeken van workshops, In company trainingen of voor een kennismakingsafspraak bel me op 06 26 522 505 of mail naar olivia@food2live.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin