Menu

Klinische psycho neuro immunologie kPNI

7 januari 2024 - Orthomoleculair-, kPNI- en NEI-therapeut
Klinische psycho neuro immunologie kPNI

kPNI is een wetenschappelijke studie en gaat uit van de oorsprong, de oorsprong van de ziekte en de oorsprong van de mens. Op basis van antropologie, sociologie, psychologie, geneeskunde, voeding en biologie (verwevenheid van alle lichaamssystemen en organen met elkaar en met de omgeving) zoeken en behandelen we als kPNI-therapeut de oorsprong van ziekten. Door het begrijpen hoe iemand ziek is geworden en door het ongedaan maken van het pad dat tot nu toe is afgelegd ontstaat er een mogelijkheid om een ​​nieuwe gezondheid te creëren en kan er een nieuw levensverhaal gecreëerd worden dat anders is dan het verhaal dat de persoon tot nu toe heeft gehad.

Door elk geval grondig te bestuderen en te personaliseren (geen twee mensen zijn hetzelfde, geen twee ziekten zijn hetzelfde ook al hebben ze dezelfde naam), is elke behandeling exclusief gericht op elke situatie en persoon, en dit maakt het veel effectiever en efficiënt.

Is het tijd voor verandering en wil je inzicht en gereedschap om je eigen gezondheid te verbeteren? Neem contact met mij op.

M: 06-26522505 of via e-mail: olivia@food2live.nl

Bron: PNI Nederland | grondleggers klinische PNI

Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.