Menu

Food2live

header_home aangepast

Sinds 2009 heb ik een eigen praktijk Food2Live. Voordat ik mijn eigen praktijk kon starten heb ik verschillende opleidingen gedaan in o.a. NEI, Bach Bloesem-remedies, werken met homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde via Ortholinea, HBO Medische Basiskennis en Klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI) via cPNI Europe.

Naast mijn eigen praktijk ben ik 3 jaar werkzaam geweest bij Solgar Voedingssupplementen als product adviseur voor winkels en consumenten, daarna heb ik 6 jaar gewerkt voor Vitals Voedingssupplementen B.V. en Stichting Orthokennis als product adviseur voor consumenten, winkels en professionals in de complementaire geneeskunde, was ik docent, gaf ik webinars en was ik spreker op congressen.

Sinds 2023 ben ik werkzaam bij Bonusan Voedingssupplementen met als kenniscentrum Natura Foundation o.a. als adviseur voor professionals in de complementaire geneeskunde. Ik volg jaarlijks meerdere cursussen, ga ik naar congressen en lees ik relevante vakliteratuur om mijn kennis up to date te houden.

In mijn praktijk kan je terecht voor NEI (Neuro Emotionele Intregratie), orthomoleculaire therapie en fytotherapie, advies over voeding en beweging, coaching en indien gewenst maak ik gebruik van laboratorium onderzoek (vingerpriktest, speekseltest, urinetest).

De adviezen zijn altijd persoonlijk en opmaat. Vind je het tijd voor verandering en wil je inzicht en gereedschap om je eigen gezondheid te verbeteren? Neem contact met mij op.

M: 06-26522505 of via e-mail: olivia@food2live.nl

Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.