Menu

Waarom een in-company voedingscoach zinvol is?

23 september 2016 - Voor bedrijven
Waarom een in-company voedingscoach zinvol is?

Food2live wil samen met u het beste uit uw werknemers (ook voor leden van fitness centrums) naar boven kunnen halen. En wij weten zeker dat uw medewerkers (leden van uw fitness center) het beste in zichzelf naar boven willen halen. De balans body & mind anders gezegd voeding, lichaam, kennis en competenties  is hierbij van belang.

 

Wij hebben de kennis (gelukkig bewezen door de wetenschap, de praktijk en de ervaring)  hoe die balans te optimaliseren.  En beseffen dat gezonde voeding  hierbij een essentiële rol kan spelen.

“laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”

Wat heb je nodig om goed te kunnen presteren en te herstellen na een inspannende periode van bijvoorbeeld veel intern overleg. Hoe hervind je de energiebalans en vitaliteit na de afronding van een langdurige salescampagne en/of trainingsperiode?

Onze voedingscoaches informeren uw medewerkers graag over de: Why, How & What aangaande voeding, werk en sport.

We bieden tevens variatie in het aanbod van trainingen en workshops. Om de kennis-deling voor iedereen interessant en zinvol aan te bieden maken we gebruik van verschillende voedingscoaches. Van specialisten op het gebied van orthomoleculaire wetenschap en hormoon balans tot vakmensen op het gebied van sport en voeding al dan niet in combinatie met vitamines. Food2live heeft een landelijke dekking hierdoor zijn onze voedingscoaches overal beschikbaar inzetbaar.

Graag laten we je kennis maken met onze voedingscoaches:klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin