Menu

Superfitshop- een goede catalogus gebaseerd op deskundig advies-

22 december 2015 - Nieuws, Onze partners
Superfitshop- een goede catalogus gebaseerd op deskundig advies-

Food2live wordt gezien als autoriteit op het gebied van gezonde voeding…

Wat, hoe en wanneer?
Inmiddels is de nieuwe webshop een feit.  www.superfitshop.nl . Food2live wordt advies partner van deze mooie en vooral inhoudelijke sterke vitamine en fitshop.

Er worden flink wat stappen gezet voor wat betreft de product samenstelling van superfitshop.nl.

Wij hebben samen met ons team van professionele voedingscoaches de afgelopen weken vast gebeten in de verantwoorde keuze van het aan te bieden product assortiment. Hierbij combineren wij enerzijds kennis en kwaliteit met betrekking tot voeding van sommige van de Food2live voedingscoaches en anderzijds de orthomoleculaire inzichten van de oprichter en orthomoleculair therapeute, Olivia Krom zelf.

Door de inzet van de inhoudelijke kennis en visie van onder andere de oprichter van Food2live tevens voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut weten we precies wat we wel en vooral niet willen aanbieden. Centraal in ons advies staat het principe van “gezonde voeding”. Food2live gelooft niet in afvallen en/of afval producten

Ons voedingsteam heeft verschillende merken geselecteerd voor vitaminen, mineralen, vetzuren, homeopathie, ayurveda en verzorging ( Weleda). In de nabije toekomst gaan zij ons assortiment uitbreiden met producten van De Traaij, Dr. Hauschka, waterfilters en Superfoods.

Voor wie?
Food2live is er in de eerste instantie voor gezonde voeding, dus voor de consument. Met de nieuwe webshop hopen we een WIN-WIN te creëren. Een WIN voor de consument. Met deze shop en ons landelijk dekkende formule aan voedingscoaches  kan de consument gedegen, zorgvuldig en vooral kwalitatief stilstaan bij de inzet van vitamines en voedingssupplementen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin