Menu

Stage lopen bij Food2live? Het kan..

29 oktober 2016 - Voedingscoach worden?
Stage lopen bij Food2live? Het kan..

Food2serve™ zegt het al “serve together” een sharing-, knowing & earning-formule. Dienstbaar zijn aan en met elkaar waardoor we prettiger en met hogere kwaliteit onze missie kunnen uitvoeren: samenwerken aan een gezonde lifestyle.

Food2serve is de eerste zogenaamde “Kickstarter” voor laatste jaar studenten van de verschillende MBO- en HBO opleidingen voeding en lifestyle. Zit je in het laatste jaar van jouw opleiding en ben je opzoek naar een leuke stageplek?  Informeer snel of we nog plek hebben.

Wat hebben we jouw te bieden?:

Ben je net klaar en sta je op het punt je eigen praktijk te starten en werk je graag samen in een community van gelijkgestemden? Ook dan ben je bij Food2serve bij het juiste adres. De Food2serve formule biedt jou, als nieuwkomer op de gigantisch grote en interessante markt van voeding en lifestyle, een aantal concrete voordelen aan.  Wil je lid worden van Food2serve, download dan nu onze uitgebreide-aanvullende-informatie-brochures-2016_2017 en  lees deze eerst goed door. Nog steeds geïnteresseerd? Meld je hier aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin