Menu

Over gezonde voeding

5 september 2016 - Gezonde voeding
Over gezonde voeding

Visie en missie

 

Food2live geeft verantwoorde voedingsadviezen in de breedste zin van het woord vanuit de gedachte dat gezonde voeding van belang is voor een gezond leven. Maar wij kijken verder dan alleen gezonde voeding. Bij Food2live werken wij vanuit de filosofie van Ken Wilber, de integrale visie (zie link Integrale visie). Wij helpen bij het realiseren van een gezond eetpatroon. De dienstverlening van Food2live kenmerkt zich door deskundigheid, de klant staat centraal, goede bereikbaarheid en toegankelijkheid.

 

 

Bij Food2live werken diëtisten en voedingsdeskundigen die vanuit hun professionaliteit adviezen en begeleiding kunnen geven op alle gewenste manieren. Dit varieert van een persoonlijk gesprek tot een advies aan een sport- en fitness centrum of onderwijsinstelling over voedingszorg.

Integrale visie en gezonde voeding

Food2live baseert haar visie, aanpak en methoden op een holistische filosofie. Holistisch wil zeggen dat wij beseffen en accepteren dat de mens (jij en wij allemaal dus) meer is dan alleen vlees en bloed. Wij hebben emoties en gevoelens, leven en werken in een sociale en culturele bedding, gebruiken en zijn afhankelijk van sociale -, economische- en gezondheidsinfrastructuur van het land waar we in leven.

Onze voedingsdeskundigen en diëtisten respecteren deze uitgangspunten volledig. Integrale gezondheid betekent voor ons dat naast het accent op lichaam en voeding ook emoties en houding, het innerlijke dus, aandacht verdient. Het gebruik van de reguliere gezondheidszorg ( huisarts, fysiotherapie, ziekenhuis met haar specialisten) en bijvoorbeeld individuele, groep- en gezinstherapieën ( psycholoog, NEI-therapeut, haptonomie  en sociale zorg) sluiten wij dan ook niet uit in ons advies als dat jou helpt om je doel te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin