Menu

Ons team

Het Food2live team bestaat uit zo’n  10-20 voedingscoaches die landelijk opereren. Het Food2live  team is opgebouwd uit diëtistes, voedingsdeskundigen en gewichtsconsulenten uit verschillende regio’s en steden in Nederland.

Kort samengevat: Food2live kan in iedere stad of binnen een straal van 20- 30 km van een betreffende stad een expert op het gebied van voeding installeren.  Onze voedingscoaches worden ondersteund middels innovatieve technologie ( denk aan online agenda, video en chat consulting, etc.) en effectieve marketing en communicatie middelen ( denk aan SEO, socialmedia, etc.). Dit betekent dat als u een voedingsexpert van Food2live beschikbaar wilt hebben zij of hij direct operationeel is. Uw cliënten worden direct, efficiënt en kwalitatief geholpen.

De voedingscoaches van Food2live werken voor verschillende ketens van Fitness centra’s, onderwijsinstelling en/of zorginstellingen. Wij komen graag op  locatie en versterken onze opdrachtgever met de competenties en vaardigheden die ze vaak niet zelf in huis hebben. Ondanks het ambulante karakter van ons team kunnen wij binnen 2-4 weken na de aanvraag een expert gecommitteerd op uw locatie beschikbaar hebben.

 

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin