Menu

Nathalie Bruggeling

3 augustus 2016 - De voedingscoaches
Nathalie Bruggeling

Mijn naam is Nathalie Bruggeling, voedingscoach en Toegepast Psycholoog in opleiding. Sinds een paar jaar heb ik een grote passie voor voeding en gezonde levensstijl ontdekt. Deze passie is vooral gekomen toen ik het huis uitging en een eigen studentenwoning introk. Wonen op jezelf geeft je veel mogelijkheden. Oude gewoontes van thuis kun je lekker loslaten en je staat er alleen voor in de keuken.

 

Na veel ups en downs (Ja, de pizzabrommertjes en studentenaanbiedingen op thuisbezorgd waren tijdelijke liefdes) heb ik het sporten weer opgepakt en ben ik weer gaan ‘leven’. Ik zeg dit omdat ik het ook zo voel. Gezond, bewust en goed eten geeft je het gevoel dat je leeft. Ik ben gelukkiger, heb meer energie en voel mij fitter dan ooit tevoren.

Dit deel ik dan ook graag met mensen en middels mijn blog hoop ik een groter publiek te bereiken en te enthousiasmeren ook in actie te komen en van je eten niet je vijand maar je vriend te maken. Eten is leuk, echt!

Dit jaar rond ik bij Food2live mijn onderzoek in de toegepaste psychologie af. Food2live wil graag meer te weten komen over het gedrag achter waarom een persoon eet wat hij/zij eet, waar dit gedrag vandaan komt en welke rol dit gedrag heeft bij keuzes maken als het gaat om voeding. Food2live is er van overtuigd dat je mensen kunt onderverdelen in diverse eet typen/ eet identiteiten. Bijvoorbeeld iemand die eet omdat het zijn stress op dat moment verlaagd (emotie eter) of iemand die eet omdat degene nooit verzadigd is. De intakes van Food2live zijn hierop ontwikkeld en ingesteld.

Wil je van mij voedingsadvies? Ik ben voedingscoach via Food2live bij SportCity Huizen. Klik hier voor een afspraak

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin