Menu

Meer omzet genereren? Ja, dat kan…

29 oktober 2016 - Voedingscoach worden?
Meer omzet genereren? Ja, dat kan…

Food2serve™ zegt het al “serve together” een sharing-, knowing & earning-formule. Dienstbaar zijn aan en met elkaar waardoor we prettiger en met hogere kwaliteit onze missie kunnen uitvoeren: samenwerken aan een gezonde lifestyle.

Als je samen met ons instaat bent om jezelf en je praktijklocatie ( al dan niet in een SportCity of ander Fitness center) onder de aandacht van je potentiële cliënten te brengen dan “proef je het succes” van je aanstaande betaalde consult al bijna, toch?

Toch blijkt uit de praktijk dat een goede of zelf een super goede voedingscoach nog niet wil zeggen dat dit ook een goede verkoper is. Anders gezegd, de stap van een zogenaamde “lead” (een cliënt die “wellicht” wil maar nog geen betaalde consult heeft afgenomen) naar een betaalde consult (een cliënt die jouw dienst tegen betaling afneemt) is voor vele het moeilijkste deel van het verkoopproces. Food2serve biedt, tijdens haar intervisies, verkooptrainingen en ondersteuning aan.  De diensten en  producten die wij hiervoor ontwikkeld hebben beslaan de volgende terreinen, namelijk:

Sales en omzetvergroting

Gebruik van begeleidingsprogramma’s

Wil je gebruik maken van onze workshops en/of toegang tot onze begeleidingsprogramma’s? Je kan ze direct downloaden via onze community portal Yammer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin