Menu

Introductie Olivia’s blog

4 januari 2015 - Nieuws
Introductie Olivia’s blog

In mijn praktijk Aan de keukentafel ontvang ik mensen van verschillende leeftijden met uiteenlopende klachten. Van moe, buikpijn en hoofdpijn tot fobieën, depressief, niet weten wat te doen in het leven…. En nog veel meer.

 

 

 

 

 

Met behulp van technieken zoals Neuro Emotionele Integratie(NEI), homeopathie, vitamines en mineralen en gezonde voedingsadviezen (bijvoorbeeld door persoonlijke voedingslijsten) worden zeer goede resultaten bereikt. In mijn praktijk ga ik uit van een Integrale visie. Dat betekent dat naast het accent op energie, emoties houding en het innerlijke (alternatieve zorg) er ook aandacht is voor bijvoorbeeld medicatie, fysiotherapie en chirurgie (orthodoxe zorg) en groep- en gezinstherapieën (sociale zorg).

Zelf ben ik zo’n 17 jaar geleden in 4 weken tijd door deze technieken veranderd van een moe wrak wat geen energie meer had om haar haar te wassen of überhaubt zonder te huilen op te staan, in een actief mens dat weer vogels buiten hoort fluiten, de bloemen ziet bloeien, 6 kilo lichter in gewicht en een en al activiteit! Ik blijf het tot op de dag van vandaag een enorm mooi wonder vinden!Deze ervaring heb ik vast niet voor niets meegekregen denk ik altijd. Dit was een boodschap.

voedingsdeskundige en orthomoleculair en NEI therapeut.

voedingsdeskundige en orthomoleculair en NEI therapeut.

Hier is mijn start voor een eigen praktijk om mensen te helpen geboren. Het heeft destijds mijn ogen letterlijk en figuurlijk geopend. Waar mijn toenmalige huisarts aangaf dat ik het mij gewoon had ingebeeld en aangaf niets eraan te kunnen doen, was hier gewoon sprake van een te volle emotionele rugzak in combinatie met voor mij verkeerde voeding. Dat heeft mij toen zo uitgeput dat ik tot niets meer in staat was.

Sinds 2009 heb ik een eigen praktijk Aan de keukentafel in Leiden en ben ik oprichter en eigenaar van Food2live een franchiseconcept voor voedingscoaches. Ik heb opleiding gedaan in o.a. NEI, Bach Bloesem-remedies, werken met homeopathie, vitamines en mineralen en HBO Medische Basiskennis. Sinds 2012 ben ik tevens actief als orthomoleculair therapeut. Op dit moment doe ik een opleiding voor Kindercoach. Ook ben ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC (www.batc.nl) en het NEI-register (www.neiregister.com) dit geeft aan dat ik een serieuze beoefenaar in mijn vakgebied ben met gedegen opleidingen. Afhankelijk van hoe je verzekerd bent krijg je (gedeeltelijk) het consult vergoed.

Mijn doel is mensen helpen. Ik gun iedereen een gezond en vitaal leven. Daar word ik blij van en ik ben dankbaar dat ik dit mag en kan doen. Niets is mooier om weer blije mensen te deur te zien uitgaan en dat vaak al na 1 consult!

Daarom zal ik na vandaag elke maandag mijn ervaringen of vragen die ik tegen kom in mijn praktijk met jullie delen.
Mocht je zelf een specifieke vraag hebben of als je op consult wilt komen. Stuur mij een mail: olivia@aandekeukentafel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin