Menu

Introductie Food2live

18 januari 2014 - Nieuws
Introductie Food2live

Het was even stil met de blogs, maar ze gaan weer komen. Waarom even geen blogs van mij? Dat heeft een heel goede reden. De afgelopen maanden ben ik  vanuit de disciplines van Aan de Keukentafel, in specifiek “gezonde voeding” betrokken geweest bij het vormgeven en opzetten van een nieuw voeding- en diëtistenformule genaamd, Food2live.

 

Food2live is een nieuwe landelijke organisatie van gediplomeerde en ervaren diëtisten (leden van de NVD) en voedingsdeskundigen. Food2live heeft de overtuiging dat gezonde voeding de basis is voor een gezond lichaam en geest. De deskundigen adviseren en begeleiden jou bij het vinden van een voor jou gezond eetpatroon, zo bereik je het gewicht dat bij jou past zonder diëten.

 

 

Food2live werkt o.a. samen met onderwijsinstellingen en sportcentra. Food2live is dit jaar gelijk goed begonnen met een samenwerking met de Leidse sportclubketen SportCity. De eerste praktijklocatie is al open, namelijk Food2live-SportCity A. Fokkerweg. De komende weken worden ook de praktijklocaties Food2live-SportCity Steenschuur, Food2live-SportCity Leiderdorp en Food2live-Aan de Keukentafel geopend. Op maandagavond en vrijdagochtend is er bij SportCity A. Fokkerweg en Steenschuur gratis spreekuur van 10 minuten, te boeken bij de receptie. Het inloopspreekuur voor SportCity Leiderdorp volgt vanaf volgende week.

Kijk voor meer informatie over Food2live op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin