Menu

In-company trainingen en workshops

2 januari 2017 - Voedingscoach worden?
In-company trainingen en workshops

TRAININGEN EN WORKSHOPS

Food2live wil samen met jou het beste uit de werknemers van ondernemingen (en ook uit de leden van fitness centrums)  naar boven kunnen halen. Een balans in voeding, sporten en leven is essentieel. De verschillende door Food2live ( i.s.m. haar voedingscoaches) ontwikkelde trainingen en workshops zijn hierbij van belang.

Wij hebben de kennis (gelukkig bewezen door de wetenschap, de praktijk en de ervaring)  hoe die balans te optimaliseren.  En beseffen dat gezonde voeding  hierbij een essentiële rol kan spelen.

Wat heb je nodig om goed te kunnen presteren en te herstellen na een inspannende periode van bijvoorbeeld veel intern overleg. Hoe hervind je de energiebalans en vitaliteit na de afronding van een langdurige salescampagne en/of trainingsperiode?

Als Food2live faciliteren we jou gratis bij en met het geven van workshops en trainingen. Onze voedingscoaches informeren mensen graag over de: Why, How & What aangaande voeding, werk en sport.

We bieden tevens variatie in het aanbod van trainingen en workshops. Om de kennis-deling voor iedereen interessant en zinvol aan te bieden maken we gebruik van verschillende voedingscoaches. Van specialisten op het gebied van orthomoleculaire wetenschap en hormoon balans tot vakmensen op het gebied van sport en voeding al dan niet in combinatie met vitamines. Food2live heeft een online forum waar deze trainingen en workshops gratis beschikbaar zijn.

Wil je onze workshops/trainingen downloaden :klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin