Menu

Gezonde voeding in het basisonderwijs? Dat kan samen met Halojobbing.

3 oktober 2016 - Onze partners
Gezonde voeding in het basisonderwijs? Dat kan samen met Halojobbing.

Als basisscholen op zoek zijn naar voor schoolse, tussen schoolse of naschoolse school activiteiten dan kunnen ze bij het evenementen en organisatie bureau HaloJobbing altijd terecht. Zij denken met veel plezier met de scholen mee over de sportieve, sociale, creatieve, gezonde en maatschappelijke invulling.

HALO JOBBING draagt bij aan een actieve en gezonde samenleving, omdat bewegen belangrijk is.

Food2live snapt dit een geeft haar voedingscoaches mogelijkheden samen met HaloJobbing de kinderen in het basisonderwijs zogenaamd “voeding wijs” te maken.

Bij de 10 weekse ( 1 uur per week) geven onze voedingscoaches vorm aan de cursus inhoud. Welke keuzes maken kinderen als ze in de supermarkt de ingrediënten van een gerecht moeten kopen? Bij elke les van deze cursus komt er een ander gerecht aan bod. Ook gaan er voor elke les 2 á 3 kinderen met de lesgever naar de supermarkt om tijdens een korte safari de beste ingrediënten te vinden. De kinderen worden bewuster van de keuzes die ze kunnen maken in het oerwoud van aanbod in de supermarkt. Maken de kinderen na de cursus dezelfde keuzes? Verschillende gerechten komen aan bod zodat kinderen ook verschillende ingrediënten leren kennen, gebruiken en proeven. Lekker, leuk en leerzaam.

Bent u als schoolhoofd geïnteresseerd geraakt? Oriënteer nu direct verder, klik hier.

Wil je als voedingscoach een dergelijke cursus op een basisschool in den Haag of Rotterdam geven? Download de cursusinhoud hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin