Menu

Over ons

Food2Live is een concept van CreativIvents. Het is een samenwerkingsorganisatie van voedingsspecialisten met praktijklocaties voor voedingsadvies over het hele land. De diëtisten en gewichtsconsulenten van Food2Live zijn deskundig, maar ook eigentijds en modern. Ze verstaan hun vak. Zij hebben hun werkterrein en praktijk in sport- en fitnesscentra maar ook op basisscholen in de Metropool regio Rotterdam- Den Haag.

Wat zeggen onze cliënten over onze diensten, adviezen en voedingsdeskundigen? Beoordeel zelf maar. Hier enkele fan’s...

Onze specialisten

De diëtisten en gewichtsconsulenten van Food2Live willen overal en altijd voor jou bereikbaar zijn. Je kunt daarom op vele praktijklocaties van onze klanten niet alleen overdag, maar ook ’s avonds of in het weekend bij ons terecht. Zelfs online kunnen wij je helpen met gezonde voeding. Kijk voor een praktijklocatie van een diëtist/ voedingsdeskundige van Food2Live bij jou in de buurt bij Praktijklocaties.
Of maak direct een afspraak met de diëtist/ voedingsdeskundige via het Contact- en afsprakenformulier. Wil je online een vraag over gezonde voeding stellen, dat kan via chatten bij Maak een afspraak.

Advieslocaties

Ben je eigenaar van een (keten van) fitnesscentra of ben je directie van een onderwijsinstelling? En wil je samenwerken met een diëtist en/ of voedingsdeskundige of wil je een diëtist en/ of voedingsdeskundige bij jou in het fitnesscentrum of op school, klik dan hier.

Lid worden?

Ben je diëtist of voedingsdeskundige en wil je meer informatie over Food2Live of werken bij Food2Live, klik dan hier.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin