Menu

Food2live symptoom analyse: eindelijk zicht op de oorzaak van je klachten!

5 januari 2017 - Gezonde voeding, Nieuws, Voor bedrijven, Voor Fitness centra
Food2live symptoom analyse: eindelijk zicht op de oorzaak van je klachten!

Inzicht in de status van je darmen, insuline gevoeligheid, schildklier, bijnieren, hormonen, slaap en stressniveau.

Omdat lichamelijke en geestelijke klachten een oorzaak hebben is de Food2live de symptoom analyse ontwikkeld. Food2live gelooft dat symptomen pas bestreden kunnen worden als de oorzaak ervan bekend is. Wij gaan voor het oplossen van de oorzaak.

Heb je klachten zoals overgewicht, buikvet, vermoeidheid, stemmingswisselingen, buikklachten, hoofdpijn/migraine, overgangsklachten, spier- en gewrichtsklachten of moeite met aanmaken van spiermassa? Deze klachten hebben een oorzaak.

Met onze symptoom analyse wordt vaak duidelijk wat de oorzaak is. Als we de oorzaak kennen dan kunnen we samen aan de slag. Wij helpen jou om de oorzaak van je klachten te vinden en deze op te lossen. Dit gaat verder dan alleen wat voedingstips. Als je de analyse hebt ingevuld, dat zijn zo’n 250 vragen, dan bespreken wij de uitkomst met jou. We leggen uit waar de uitdagingen zitten en maken voor jou een adviesplan op maat op het gebied van voeding, voedingsstoffen, beweging en lifestyle. Dit alles met maar 1 reden:  jouw doelen bereiken en jouw gezondheid te verbeteren. Sommige adviezen zijn tijdelijk om disbalansen op te heffen, maar we leggen tegelijk een goede basis op het gebied van een gezonde lifestyle waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ook belangrijk: je hoeft dit niet alleen te doen. Jouw coach is er om te overleggen of als  stok achter de deur of voor advies en steun.

Wil je je gezondheid verbeteren en wil je bepaalde klachten aanpakken? Doe de Food2live symptoom analyse en neem je gezondheid in eigen hand.

De ervaring leert dat de Food2live symptoom analyse ook zeer nuttig is om preventief aan je gezondheid te werken. Wil je inzicht in hoe je ervoor staat en wil je weten of er nog verbeterpunten zijn op het gebied van voeding, voedingsstoffen of beweging? Doe dan deze symptoom analyse.

Ik ben Olivia Krom en oprichter van Food2live, Natuurgeneeskundig therapeut, Orthomoleculair therapeut en Voedingsdeskundige. Inmiddels zijn er al honderden mensen op deze manier succesvol geholpen bij het verbeteren van hun gezondheid. Als voedingsexpert geef ik trainingen over voeding &sport aan personaltrainers en instructeurs van o.a. SportCity, daarnaast ontwikkel ik workshops en ik schrijf blogs en artikelen o.a. voor Sport&TheCity Magazine.

Wil je meer informatie over deze symptoom analyse? Neem dan contact met mij op en klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin