Menu

Een voedingscoach in uw sport en /of fitness centrum?

8 september 2016 - Voor Fitness centra
Een voedingscoach in uw sport en /of fitness centrum?

Food2Live is een landelijk werkende organisatie van diëtisten, gewichtsconsulenten en voedingsdeskundigen. Food2Live werkt samen met sport en fitnesscentra om zo te komen tot een kwalitatief goede voedingszorg voor hun leden. Wij zorgen ervoor dat uw leden in uw sport en/of fitness centra terecht kunnen op het spreekuur voor een intake gesprek en of vervolg consulten;

Food2Live is op alle werkdagen bereikbaar, tevens online, van 09:30 uur tot 17:00 uur voor het maken of verplaatsen van een afspraak en voor inhoudelijke vragen; overige tijden zijn op afspraak. Op veel sport en fitness locaties bestaan avondspreekuren en zelfs op zaterdagochtend wordt spreekuur gedaan op afspraak.

Onze voedingscoaches zijn allemaal ingeschreven in het basisregister en daar waar mogelijk in het kwaliteitsregister.

Een sport of fitness centrum is een logische, laagdrempelige en bekende omgeving en daarom heel geschikt voor het geven van voedingsconsulten. Food2Live is daarom altijd op zoek naar sport en fitness centrum eigenaren die met ons willen samenwerken. Mocht u interesse hebben, dan kunt u uw gegevens mailen naar olivia@food2live.nl . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op u op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin