Menu

Eazie & Olivia slaan de handen ineen…

29 juni 2015 - Onze partners, Onze recepten
Eazie & Olivia slaan de handen ineen…

Dit jaar zijn eazie en Olivia Krom, lees Food2live,  een samenwerking aangegaan. Dat is een logische stap eigenlijk, omdat Olivia zich inzet voor het ontwikkelen van een gezond eetpatroon voor iedereen die dat nog niet (helemaal) heeft. En eazie staat voor een vers en gezond foodconcept zoals lekkere wok maaltijden, salades, smoothies, fresh wraps en meer. De wok maaltijden worden à la minute bereid met dagverse ingrediënten die je zelf kunt samenstellen, maar je kan ook kiezen voor bestaande combinaties.

Olivia heeft namelijk 2 wok maaltijden samengesteld, de Vitaliteit- en Krachtspecial.

De Vitaliteitsspecial met slim noedels bevat veel vezels, vitaminen en antioxidanten. Ideaal als je gezond wilt eten zonder snelle koolhydraten. De Krachtspecial bevat juist meer eiwitten en antioxidanten. Heel belangrijk als je veel van je spieren vraagt.

Olivia vertelt!

Voortvloeiend uit deze samenwerking zal ik maandelijks in de nieuwsbrief meer vertellen over voeding en voedingsstoffen. In het dagelijks leven houd ik mij bezig met voeding en voedingsstoffen in relatie tot het lichamelijk en geestelijk welzijn. Ik heb mijn diploma’s voor Voedingskunde, Orthomoleculaire therapie en Natuurgeneeskunde. Verder ben ik  grondlegger van Food2live.

Food2live heeft een netwerk van voedingsdeskundigen onder andere in bijna alle vestigingen van SportCity.

Kom snel langs bij 1 van de vele Eazie shops,lees de blogs of kijk voor een van mijn collega’s op Food2live.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin