Menu

Desiree Vergers

25 augustus 2016 - De voedingscoaches
Desiree Vergers

Desiree Vergers: SportCity Leidscherijn

Ik ben Désirée Vergers, werkzaam als personal trainer en coach vanaf 2010 en als groepsles instructeur vanaf 2007. Mijn interesse ligt bij de invloed van voeding op het welzijn van de mens. Tijdens mijn opleiding tot personal trainer heb ik de synergie tussen voeding en sport goed leren kennen, de opleiding tot gewichtsconsulent heeft mijn kennis nog verder verrijkt.
Als trainer weet ik hoe belangrijk het is om te bewegen. Om je echt goed te voelen is het, vind ik, belangrijk om de balans te vinden tussen de juiste voeding, bewegen en geestelijk welzijn. Deze 3 elementen beïnvloeden elkaar en zijn met elkaar verbonden.

Ik help je beter in je vel te zitten, af te vallen, de gewenste sportprestatie te behalen. In de basis door jou in eerste instantie te voorzien van een voedingsplan en voedingstips. Samen werken we aan een blijvende verbetering van jouw eet- en leef gewoontes.

 

Vaak vinden mensen het lastig om hun nieuwe  (eet ) gewoontes vol te houden voor de rest van hun leven, soms is er een terug val. Ik help jou de nieuwe eet en leefgewoontes vol te houden door ook te werken aan het geestelijk welzijn. Mijn opleiding tot psychodynamisch therapeut geeft mij inzichten daartoe en zorgt er voor dat eventuele blokkades weg worden genomen.
Mijn specialisaties:

Direct een afspraak maken bij SportCity leidsche Rijn? Klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin