Menu

Al meer dan 1000 SportCity leden geadviseerd

9 september 2016 - Nieuws, Voor Fitness centra
Al meer dan 1000 SportCity leden geadviseerd

Al meer dan 1000 SportCity leden geadviseerd over gezonde voeding! Lees hieronder wat enkele van de SportCity cliënten over onze voedingscoaches zeggen!  Interesse maak direct een afspraak bij de voedingscoach bij een SportCity  fitnesscenter in de buurt of op onze website, klik hier!

Happy!
Ik ben meer dan zes maanden bezig met het voedingsprogramma van Food2live.
Ik had echt last van mijn dagelijkse voeding, maar sinds ik het advies volgt voel ik me echt beter.

vakantiegevoel-Food2live-

Ik had geen hoop, maar mijn klachten zijn echt veel minder geworden. Ik ben enorm blij met het voedingsprogramma.
Niet alleen het voedingsadvies van Food2live maar ook door de manier hoe ik ben geholpen. Dank je wel!

Surinder Kumar

Een succesverhaal.
Ik werkte 3x per week een programma af van zo’n 2 uur cardio en kracht. Mijn vetpercentage en gewicht waren gezakt maar een maand later gingen mijn waarden echter weer omhoog terwijl ik had door getraind. SportCity adviseerde mij eens te praten met de deskundige van Food2live.

in-company workshop sport -en voedingHet resultaat:
Overdag voel ik mij nu fitter en ’s avonds ben ik lekker moe en slaap ik als een roos. Dankzij de inzichten en het simpele voedingsadvies ben ik over mijn dode punt gekomen en heb ik de motivatie gekregen om door te gaan.

De  adviezen worden nu vaste gewoonten en ik ben ervan overtuigd dat ik blijvend gezonder en actiever ben geworden en mijn vet% en gewicht zijn afgenomen!

Fabrice

Ik vond de workshops ontzettend leerzaam. Ik heb veel geleerd wat de waarde is van bepaalde soorten voeding.

einstein_food2live
Hierdoor ben ik meer gaan opletten op welke combinaties ik qua eten zou kunnen (laten) voorbereiden om zoveel mogelijk goede voedingsstoffen binnen te krijgen. Ik zou het anderen aanraden om de workshops te volgen zodat je voor jezelf een beter voedingsschema kan maken.

Richard

Balans
Dankzij het complete advies heb ik een andere kijk op eten, ik eet bewust en maak gezondere keuzes dan eerder en voel me fit, energiek en voel me goed!Met dank aan Food2Live zal ik ook de laatste loodjes kwijtraken!’

Waarom de schrijf van 5 achterhaald is!!

Waarom de schrijf van 5 achterhaald is!!

Barbara

Door intakegesprek heb ik veel inzicht gekregen in mijn eetpatroon.Ik wil graag afvallen en meer energie krijgen en ik kwam er achter dat dat ook kan met gewoon eten.

Voor mij was nieuw dat ik meer kan eten in plaats van minder. In de gesprekken kon ik vragen stellen en hier en daar wat aanpassen. Had ik veel eerder moeten doen.

Lisa

Ik heb een intake gedaan omdat ik merkte dat ik steeds behoefte had aan suiker gedurende de dag. Er werd mij verteld dat mijn moeheid en voortdurend hongergevoel daarmee samenhangen.
Voor mij een enorme eye-opener.

cropped-suikers_-aandekeukentafel.jpg
Op dit moment ben ik de inzichten in de praktijk aan het brengen. Dat gaat met vallen en opstaan maar nu ik dit weet heb ik de sleutel te pakken.

Wil

SupermarktSafari

In-company workshop: Lifestyle change in 2 of 4 weken
Door het volgen van de workshops ben ik weer op het goede spoor gezet wat eten betreft. Het is leuk om met de andere deelnemers recepten en ervaringen te kunnen uitwisselen. Erg boeiend was de Supermarktsafari als afsluiting. Nooit geweten dat er zoveel suiker in allerlei producten zit!

Liesbeth

Veel geleerd over eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen. Leuk om te merken dat andere deelnemers tegen dezelfde hobbels aanlopen als ik. Door alle dieetgoeroes wist ik niet meer wat ik nou moest geloven en wat niet.info gezonde voeding

Door de workshops heb ik zelf kennis om de goede keuzen te kunnen maken.

Johan

Door een poster van Food2live op de sportschool werd ik op het idee gebracht en heb ik  contact opgenomen met hen. Door de zeer goede begeleiding was het een enorm genot om af te vallen. Ik kreeg in het plan veel variaties op het gebied van voeding en hierdoor verliep alles heel goed.

Ik moet er wel bij zeggen dat eigen doorzettingsvermogen ook belangrijk is, maar met name door de begeleiding werd het doel bereikt wat ik bij aanvang voor ogen had. Ik wil iedereen deze begeleiding dan ook aanbevelen.

Nogmaals bedankt voor je professionele begeleiding.

Leon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On PinterestVisit Us On Linkedin